fbpx
Welkom bij SkipsHotel

Faciliteiten

Tijdens het watersportseizoen maakt u gratis gebruik van de vele faciliteiten op en rond de jachthaven.
Neem voor de actuele openingstijden contact met ons op (www.jachthavenhindeloopen.nl)

Begin de dag goed met een duik in het zwembad en een heerlijk ontbijt in de croissanterie.

Faciliteiten

Croissanterie

In onze croissanterie kunt u van april t/m oktober tussen 7.30 uur en 12.00 uur terecht voor vers gebakken broodjes, heerlijke koffie en verse Jus d’orange. Naast het aanbod van losse broodjes is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het ontbijtbuffet. Het ontbijtbuffet (inclusief koffie of thee) in nabijgelegen croissanterie (in watersportseizoen) vanaf € 10,50 per persoon.
Een goede start van de dag begint in de croissanterie!

Overdekt zwembad met kinderbad

Het overdekte zwembad bij Jachthaven Hindeloopen beschikt over een recreatiebad en een peuterbad. In het recreatiebad (1,40 meter) kunt u actief of ontspannen baantjes trekken en de jongere kinderen beleven veel plezier in het peuterbad.

Restaurant Sailors Inn

is dé ideale locatie om met uw familie, vrienden of zakenrelaties te genieten van een klein hapje tot een uitgebreid diner met wijnarrangement. Het restaurant heeft een mooi terras met een prachtig uitzicht op het IJsselmeer en de gezellige bedrijvigheid in de jachthaven.

Fitnessruimte

Wij bieden een mooie fitnessruimte waar u op een laagdrempelige manier aan uw conditie kunt werken.
U vindt er cardioapparatuur (voor conditietraining) en verschillende toestellen om de spieren te trainen. Na de inspanning kunt u een verfrissende duik nemen in het zwembad.

Tennisbaan & Squashbaan

Op de tennisbaan of de squashbaan heeft u volop de gelegenheid om vrij te tennissen of te squashen. Is de baan vrij, dan kunt u de sleutel ophalen bij de havenmeester. Voor de squashbaan kunt u zich melden in het recreatiegebouw of in de croissanterie.

Sauna

De sauna is de ideale plaats om lekker te ontspannen. Een regelmatig saunabezoek is een heerlijk middel om fit, actief en gezond te blijven.

Fietsverhuur

Moeiteloos genieten van de weidsheid van het Friese Merengebied. Vanuit Hindeloopen kunt u heerlijke fietstochten maken door de schitterende landschappen, bossen en langs de vele meren. Uw fiets huurt u via het havenkantoor.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Ok