Welkom bij SkipsHotel

Faciliteiten

Tijdens het watersportseizoen maakt u gratis gebruik van de vele faciliteiten op de jachthaven.
Neem voor de actuele openingstijden contact met ons op (www.jachthavenhindeloopen.nl)

Begin de dag goed met een duik in het zwembad en een heerlijk ontbijt in de Croissanterie.

Faciliteiten

Croissanterie

In onze Croissanterie (op het terrein van Jachthaven Hindeloopen) kunt u van april t/m oktober tussen 7.30 uur en 11.00/12.00 uur terecht voor allerlei versgebakken broodjes, heerlijke koffie en versgeperste jus d’orange. Naast het aanbod van losse broodjes kan ook gebruik gemaakt worden van het ontbijtbuffet à € 10,50 per persoon.
Een goede start van de dag begint in de Croissanterie!

Overdekt zwembad

Het overdekte zwembad van Jachthaven Hindeloopen heeft een recreatiebad en een peuterbad. In het recreatiebad (1,40 meter) kunt u actief of ontspannen baantjes zwemmen en de jongere kinderen beleven veel plezier in het peuterbad.

Restaurant Sailors Inn

is de ideale locatie om met uw familie, vrienden of zakenrelaties te genieten van een klein hapje tot een uitgebreid diner met wijnarrangement. Het restaurant heeft een mooi terras met een prachtig uitzicht op het IJsselmeer en de gezellige bedrijvigheid in de jachthaven.

Fitnessruimte

In onze fitnessruimte werkt u op een laagdrempelige manier aan uw conditie. De cardio apparaten (voor conditietraining) en de verschillende toestellen om de spieren te trainen staan tot uw beschikking. Om uw training af te maken neemt u na de inspanning een verfrissende duik in het zwembad.

Tennisbaan & Squashbaan

Op de tennis- of de squashbaan kunt u naar hartenlust een balletje slaan. Als de tennisbaan vrij is kunt u de sleutel ophalen bij de havenmeester. Voor de squashbaan meldt u zich in het Recreatiegebouw of in de Croissanterie.

Sauna

De ideale plek om heerlijk te ontspannen na een actieve vaardag. Een mooi bijkomend effect is dat een regelmatig saunabezoek een uitstekend middel is om gezond te blijven.

Fietsverhuur

Geniet van de weidsheid van het Friese landschap. Vanuit Hindeloopen maakt u prachtige fietstochten door de schitterende landschappen, bossen en langs de vele meren. De verhuur van fietsen gaat via het havenkantoor.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Ok