Welkom bij SkipsHotel

Het Hylper Huis, bijzonder overnachten in hartje Hindeloopen

Midden in het pittoreske Hindeloopen vindt u ‘Het Hylper Huis’: een originele 18e eeuwse kapiteinswoning. U overnacht geheel in Hindelooper stijl in deze authentieke woning. Op de eerste verdieping zijn twee luxe tweepersoonskamers ingericht in een eigen thema: ‘Flora en Fauna’ en ‘Scheepvaart’.

Beide kamers beschikken over twee luxe eenpersoons boxsprings en een badkamer met douche, wastafel en toilet. In de kamers zijn een waterkoker en een koelkastje aanwezig.

Prijs per nacht: € 125,00 (exclusief ontbijt)
Prijs bij 2 nachten: € 225,00 (exclusief ontbijt)

De kamers zijn per trap bereikbaar. Er is geen lift in de woning.

In de croissanterie van Jachthaven Hindeloopen kunt u terecht voor vers gebakken broodjes, heerlijke koffie en verse jus d’orange. U kunt zelf uw assortiment broodjes samenstellen. Aan u de keuze of u uw broodjes meeneemt naar Het Hylper Huis of dat u plaatsneemt in de aangename ontbijtruimte. Ook is het mogelijk gebruik te maken van een ontbijtbuffet voor slechts Euro 8,50 p.p.

Uw auto parkeert u gratis op het terrein van Jachthaven Hindeloopen. Hindeloopen zelf is autoluw. Laden/lossen bij de woning is wel mogelijk.

Wilt u de omgeving van Hindeloopen op de fiets verkennen? Huur een fiets bij het havenkantoor van Jachthaven Hindeloopen. De lokale supermarkt vindt u op loopafstand van Het Hylper Huis, in dezelfde straat.

Tarieven & reserveren

Reserveren

Reserveer hier uw accomodatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Ok